Nove državne spodbude za digitalizacijo MSP

V kolikor ste mikro, malo ali srednje podjetje in želite: 1.sistematično in celovito razvijati svojo digitalno prihodnosti; 2. izboljšati digitalne kompetence svojih zaposlenih; 3.se zavarovati pred digitalnimi vdori; 4. izboljšati podobo svojega podjetja in opozoriti kupce nase po digitalni poti, pri tem pa izkoristiti državne nepovratne spodbude tudi do višine 9.999 EUR, potem ne odlašajte predolgo.

Zakaj so digitalni vavčerji še pomembni? Če načrtujete prijavo na razpis P4D – Digitalna transformacija (april 2021), s pomočjo katerega lahko pridobite tudi do 100.000 eur nepovratnih državnih sredstev, potem vam bodo vavčerji koristili za dobro predpripravo in za pridobitev dodatnih točk.

Več informacij najdete na spletnih straneh Digitalnega inovacijskega stičišča Slovenije; oziroma na spletnih straneh posameznega vavčerja:

Izvajalci po teh vavčerjih so lahko samo strokovnjaki vpisani v DIHS kataloge 

Askit d.o.o. strokovnjak Aleš Štempihar je vpisan v katalog Digitalna strategija in Digitalne kompetence. Do sedaj smo pomagali pridobiti in uspešno izvesti vavčerje za preko 20 podjetij. Digitalne strategije pa so na DIHS objavljeni kot primeri dobrih praks. Smo tudi eno od samo dveh podjetij, ki imata v katalogu oceno 5/5.

Na področju digitalnega marketinga in kibernetske varnosti pa sodelujemo s tesnimi poslovnimi partnerji in vam v sodelovanju z njimi lahko zagotovimo tudi to storitev.

Več o vavčerjih si lahko preberete tudi v našem prispevku Vavčerji za digitalizacijo 2021